torstaina, toukokuuta 19, 2005

Salmiakkimakkaraa

Suomesta saa kohta salmiakkimakkaraa, siis salmiakkimakkaraa! Mustaa Makiaa. Olenhan minä nähnyt niitä mainoksia jo pidemmän aikaa mutta luulin ihan vilpittömästi, ja koko ajan, että siinä mainostetaan kesäksi uutta grillimallia. Hiljaa mielessä pyöri ajatus, että miksi ihmeessä yhdestä pallogrillistä vaahdotaan noin paljon… Selvisi nyt sitten sekin.

Suomi alkaa vähitellen tuntua kaukaiselta unelta, ei enää todelliselta. Ajatus kesälomasta Suomessa hieman hirvittää – entä jos en enää kuulukaan sinne? Surffailin eilen illalla netissä ja osuin sivustolle, jossa oli kuvia suomalaisista ihmisistä. Kaikki näyttivät kummallisilta - jotenkin oudoilta ja erilaisilta. Vääränmallisilta.

Toisaalta odotan sitä, että pääsen kävelemään paljain jaloin nurmikolla, katselemaan koivujen vihreitä lehtiä ja kastamaan varpaani rantaveteen. Odotan, että pääsen syömään raparperi- ja mustikkapiirakkaa, maistelemaan Mulon kotiviiniä ja höpisemään tuntikausiksi ystävien kanssa. Odotan jopa itikoita hämärtyvässä kesäillassa.

0 Kommentteja

Lähetä kommentti

<< Home