torstaina, toukokuuta 22, 2008

Tontun maa, osa 2

Kävin eilen todella pitkästä aikaa Wakon aseman vieressä olevassa leipäkaupassa. Sain taas muovikassin, johon oli kirjoitettu "Best bread message". Se oli muuttunut hieman viimekertaisesta. Tällä kertaa siinä luki:

"We are Tomte." The Scandinavian region of northern Europe is the fabled home of gnomes called Tomte. Tomte love children. At night, when everyone is sound asleep, Tomte go about casting magical spells to ensure the next morning's freshly baked bread will be especially delicious for the children. Cherishing the spirit of the Tomte, we at "Hokuo" take highly skilled and gentle-natured approach to bread baking.

Nauratti.

Tunnisteet:

2 Kommentteja

Anonymous Anonyymi sanoi...

Mua on aina huvittanut ihan vain tämän koko leipomoketjun olemassaolo. Sen nimi on Hokuo, eli skandinavia (北欧), sen logo on Suomen lippu, ja siellä kuitenkin myydän kaikista tyypillisimpiä japanilaisia leipiä ja leivoksia. Älyttömän pehmeää paahtoleipää, pieniä patonkeja ja anko-leipiä.

22/5/08 22:33  
Blogger /mek sanoi...

Aikaisemmin leipien nimetkin oli siella mainioita: vein jonkun suomalaisen ostoksille ja tama jaksoi ihastella etta onpa eksoottisia leivoksia, tallaisia voi olla vain Japanissa.

Sen jalkeen kerroin, etta kadessa pitelemasi leivan nimi on Turku ja viereinen on Helsinki...

28/5/08 23:21  

Lähetä kommentti

<< Home