maanantaina, kesäkuuta 02, 2008

Tyypillinen vauva

Olen kuullut, että vauvoja on joskus vaikea saada syömään kiinteää ruokaa. Meidän puolivuotiasta otusta syötetään ruokalusikalla, koska teelusikalla ei saa sapuskaa tarpeeksi vikkelästi lautaselta suuhun. Eilen Anna vetäisi yhdeltä istumalta japanilaiselle aikuiselle tarkoitetun 250 gramman riisipuuroannoksen ja päälle vielä reilusti keitettyä kurpitsaa. Tämä oli siis yksi päivän 3-4 ateriasta.

Olen kuullut, että vauvat pelkäävät imureita. Siivosin juuri ja voin kertoa, että se muuttuu kuntoliikunnaksi kun imurissa roikkuu lähes kymmenkiloinen tyttö sitä toisella kädellä paukuttaen.

Olen kuullut, etteivät monet tyttövauvat innostu teknologiasta. Meillä kaikki murheet unohtuvat kun kauko-ohjattava Heli-Q lähtee lennolle. Sen perässä kontataan vaikka maailman ääriin siinä toivossa, että sen joskus saisi omaan käteensä tarkasteltavaksi.

Tunnisteet:

3 Kommentteja

Blogger Riisa sanoi...

Minusta tuntuu, että vaikka Japani-kirjoitukset loppuisivat taas vaihteeksi, lukijat jäisivät silti odottamaan aina uusia ratkiriemukkaita raportteja Annan elämästä. :D

Kirjoitatte todella viihdyttävästi ja kiinnostavasti asiasta kuin asiasta. Kiitos mukavista lukuhetkistä. :)

3/6/08 06:23  
Blogger Yoe sanoi...

Joo, Annan seikkailut jatkukoon! toivoo Ikebukuron fanikerho.

4/6/08 20:53  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Imurointi helpottuu sitten huomattavasti, kun sen päällä keikkuu yhden sijasta kaksi jotka potkivat samalla jaloilla vauhtia :)

Tervetuloa Suomen kesään!
Täällä odotetaan jo teidän näkemistä.

5/6/08 16:21  

Lähetä kommentti

<< Home