maanantaina, toukokuuta 26, 2008

Kopterikeikka Kawagoessa

Viikonloppu oli ja meni.

Lauantaina matkustimme Kawagoeen syystä, jonka ainakin eräs keittiössä puuhailua harrastava lukija arvaa. Piti olla sopivan lämmintä ja sateista, mutta olikin paahtavan kuumaa. Paistuimme, shoppailimme, söimme udonit. Noin 50% Kawagoen asukkaista tuntee nyt Annan ja pitää häntä söpönä. Tekisi mieli pistää tyttö kantoliinaan sekä piilovideokamera silmälasin sankaan ja tehdä kokoelmavideo ihastuneiden vastaantulijoiden ilmehdinnästä. Teoksen nimeksi tulisi "Tuhat tapaa sanoa kawaii".

Sain myös paristot Heli-Q:huni. Se pörisee sittenkin! Vekottimen kestävyys on tosin koetuksella, sillä sen ohjaimesta löytyy vain suunnat ylös ja alas, toki sentään portaattomasti. Suunta siis määräytyy vallitsevien ilmavirtojen mukaisesti. Kontrollifriikit voivat myös komentaa kopteria pyörimään myötä- tai vastapäivään, joskin liian kova pyöritys kostautuu oitis peruuttamattomana syöksykierteenä. Kunhan taidot vähän karttuvat, aion hieman viritellä härveliä ja saada sen etenemiseen vähän enemmän kontrollia, olettaen että vehje pysyy lentokelpoisena tarpeeksi kauan.

Sunnuntaina rokattiin taas. Kuten arvelinkin, tällä kertaa soittaminen oli huomattavasti helpompaa ja keinoyleisö tykkäsi meistä vastaavasti enemmän. Kivaa kivaa!

Tunnisteet: , ,

0 Kommentteja

Lähetä kommentti

<< Home