maanantaina, huhtikuuta 03, 2006

Kanamara-matsuri

Sunnuntai-illaksi oli säätiedotus luvannut sadetta, ja koska sellainen on myrkkyä kirsikoille, oli nyt viimeinen tilaisuus viettää viimeistä hanamia piknik-lounaasta ja hyvästä seurasta nauttien. Siispä hyppäsimme junaan, siitä toiseen, kolmanteen ja neljänteen saapuaksemme Kawasaki-Daishiin, jossa järjestettiin vuotuinen Kanamara-matsuri. Se on kuin mikä tahansa perinnejuhla, musiikki soi, kirsikkapuut kukkivat kauniisti ja kadulla transvestiitit kantavat pinkkiä jättiläispenistä rytmikkäiden huutojen säestämänä.

Tämä hedelmällisyysfestivaali sai alkunsa Edo-kaudella, kun Kawasakin prostituoidut kokivat tarvetta anoa suojausta syfilikseltä korkeammalta taholta. Nykyisin juhla vetää puoleensa lisääntymisonnea etsiviä pariskuntia, seksuaalivähemmistöjä ja hämmästyneitä turisteja. Me saavuimme paikalle hieman myöhässä, mutta juuri parahultaisesti päästäksemme seuraamaan edellämainitun kulkueen epätodellista etenemistä.

Missasimme tosin jättiläisretikoista veistetyt, no, arvaatte mitkä, mutta näimme useiden naisten ja pikkutyttöjen nautiskelevan kikkelitikkareita. Myyntikojuista suosituin oli tietenkin se, jossa näitä herkkuja käsin tehtiin. Menu oli ytimekkäästi seuraava: "Penis 600 yen, Pussy 600 yen." Yritimme ostaa Minnalle peniksen, mutta pitkä jono vei voiton.

Kuulemma paikalliset ovat ylpeitä festivaalistaan, vaikka ravintolan emäntä meillle naureskellen totesikin "chotto henna matsuri desu ne" eli vähän pervot bileethän ne ovat.

Emme myöskään olleet ainoat suomalaiset - Minna löysi vessajonosta Markus Kajon, joka kertoi tekevänsä Ylelle uutta sarjaa Japanin omituisuuksista. Sarja alkaa kesäkuussa, eli kannattaa katsoa, niin näkee tämänkin festivaalin ihan omin silmin. Ellette malta odottaa, tässä pari kuvaa: 1, 2, 3.

1 Kommentteja

Anonymous Anonyymi sanoi...

Markus Kajo! Iik! Fanitus!
Ehkä se vois järjestää sellaisen jutun missä Razor Ramon Hard Gay tapaa eräitä suomalaisia punatukkaisia naisia...?

4/4/06 10:54  

Lähetä kommentti

<< Home